Celebració del dia de la Dona

08/03/2018

El dia Internacional de les dones se celebra el dia 8 de març de cada any i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides.

És un dia aprofitat, tradicionalment per reivindicar el feminisme denunciant el sexisme. Aquest dia commemora la lluita de les dones per la seva participació juntament amb el homes en l'àmbit laboral, i per tant del dret a la independència econòmica, i a la societat en general.

La primera celebració va tenir lloc el 19 de Març de 1911 a Alemanya, Àustria, Dinamarca i Suïssa, i la seva commemoració s'ha vingut estenent, des de llavors, a nombrosos països.

Des de la Residència Edat 3, doncs decidim celebrar el dia de la dona per tal de fer un recordatori de l'evolució que la societat ha esdavingut envers la la igualtat de gènere i els drets de la dona.

Durant el dia, hem dut a terme activitats diverses, una d'elles, molt interessant per als residents que varen participar-hi, el recordatori dels oficis que realitzaven les dones en aquells temps i la diferència dels de l'actualitat.