Escola de Cuidadors és notícia a TV3

28/04/2016

Escola de cuidadors ha tingut un espai al Telenotícies comarques de TV3. El projecte en què Edat3Besalú i Edat3 sccl, col.laboren amb Dipsalut, per a la millora de la qualitat de vida dels cuidadors no professionals de persones depenents, va tenir uns minuts de ressó. Podent així, explicar i fer difusió a través de la televisió.

El projecte que van engegar-se a final de 2013, pretén donar suport a les persones que cuiden al seu familiar a la llar. A partir de sessions mensuals a diferents pobles de la Garrotxa, formen a cuidadors en temes com mobilitzacions, cures d'infermeria, nutrició, adaptacions a la llar, a la vegada que també es treballen habilitats per poder fer front a la sobrecàrrega que comporta cuidar. Posant el cuidador en el centre d'atenció es pretén empoderar a la persona per a gestionar la seva salut i la de la persona que atén, per millorar-ne la qualitat de vida.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/escola-de-cuidadors-iniciativa-per-formar-cuidadors-de-familiars-amb-dependencia/video/5597706/