Mona Solidària de la pastisseria Origens k.k.u. de Besalú

26/04/2017

 

La pastisseria Orígens k.k.u. de Besalú des de fa tres anys col·labora amb Fretanisso una Associació de Famílies Adoptants a l'Àfrica. 

 

La pastisseria durant les setmanes prèvies a setmana santa realitza una espectacular mona de pasqua solidària, exposada a l'aparador de la pastisseria, amb la finalitat de ser sortejada entre totes les persones que s'acosten a la pastisseria i han volgut fer un donatiu a la guardiola, destinada per aquesta causa. 

 Enguany d’afortunada del sorteig del dia 17 d’abril, va ser la Sra. Rosa Bové, de Barcelona, qui va decidir donar-la a Edat 3 Besalú, un grup d’usuaris del centre es van desplaçar a la pastisseria per tal de recollir-la.

 La mona feta integrament de xocolata del 58% representa el pont medieval de Besalú decorada amb els pertinents cavallers.

 La pastisseria Orígens k.k.u de Besalú es dedica a productes a base de xocolata, brioixeria, coques i alhora té un espai molt acollidor destinat a cafeteria.

 Fretanisso és una associació sense ànim de lucre que treballa amb l’objectiu de facilitar l’adopció a les famílies interessades. http://www.fretanisso.cat/

 

Edat3 Besalú vol donar les gràcies a la Sra. Rosa Bové i al pastisser Joan Colominas per poder fer possible que els usuaris del centre poguessin degustar-la!