PANERA SOLIDÀRIA PASTISSERIA ORÍGENS KKU DE BESALÚ

25/01/2018

La pastisseria Orígens kku de Besalú, des de fa uns anys, col·labora amb Fretanisso, un associació de Famílies Adoptives de l'Àfrica.

El pastisser Joan Coromines, prèviament a les festes de Nadal, elabora una gran panera amb productes d'elaboració pròpia, varietat de torrons, neules, un ampolla de cava i ratafia de Besalú per acompanyar i l'exposa al mostrador de la botiga. Al costat d'aquesta, es troba una guardiola on els clients interessats fan una aportació econòmica col·laborant així amb l'associació Fretanisso i llavors el client entra en el sorteig de la panera.

Aquest any, el numero que va sortir en el sorteig no va coincidir amb cap dels clients que havien fet aportació a la guardiola i llavors Joan Coromines va decidir obsequiar la panera, d'elaboració pròpia, a la Residència Edat 3 Besalú.

Aquesta tarda, tot passejant, un bon grup de residents i professionals em recollit la gran panera amb molta satisfacció i agraiment.

La pastisseria Orígens kku de Besalú, es dedica a productes a base de xocolata, brioixeria, coques i alhora té un espai molt acollidor destinat a cafeteria.

Seguidament us mostrem un recull de fotografies que hem dut a terme a l'hora de l'entrega de la panera als usuaris del centre.