RECOLLIDA DEL PREMI PARTICIPA 2018

01/03/2019

CRÉIXER, COMPARTIR, CONSTRUIR!

Projecte Pedagògic dirigit per l'Institut Escola Salvador Vilarrasa Besalú, un centre proper, familiar, amb una gran riquesa quant a la relació Intergeneracional, amb història i un fort arrelament al territori.

Un dels Objectius que es planteja el projecte és involucrar l'alumnat en les activitats d'aprenentatge-servei per tal d'ajudar a la millora de les altres persones. Aquest objectiu és el que es treballa amb la Residència Edat 3 Besalú a travès de les Visites Intergeneracionals amb els diferents cursos que es porten a terme durant l'any, per Nadal els alumnes de 1r d'ESO organitzen un Taller d'elaboració de material per a decorar el centre, tambè es fa una activitat que s'anomena: Coneixem la Residència amb els alumnes de 1r i 2n i tambè amb els de 5è. La col·laboració amb la Campanya d'Acompanyament a la gent gran a travès del projecte Apadrina un Avi dirigit per Càrites Garrotxa la realitza l'alumnas de 4t d'ESO. Des de la Residència tambè s'organitzen sortides a l'Escola per participar a divesos Actes Tradicionals com la Castanyada, el Carnestoltes i la Cantada de Nadales.

 

l'Institut Escola Salvador Vilarrasa ens convida a l'entrega del Premi del Projecte i ens ha semblat molt interessat ja que nosaltres en som partíceps. Per tant, aquest mati, la direcció i un professional del centre s'han dirigit al pavelló d'Esport per estar presents en l'entrega dels premi amb alguns residents interessats. Tambè hem pogut gaudir del Judici del Rei Carnestoltes.