Setmana de Festa Major a Edat3Besalú

25/09/2017

    Els actes de la festa major de Besalú  d'enguany s'han succeït  durant tota la setmana. Propostes molt variades han  omplert les tardes d'oci de la residència.

    S'iniciaren les activitats el dilluns amb un playback del grup de Balmes d' Olot. Un repertori alegre i rítmic va fer gaudir als presents, a la vegada que els va evocar multitud de records. L'endemà es va organitzar un taller de cuina on els participants van elaborar pastissos de formatge que serien menjats el dia de l'elecció de l'Hereu i la Pubilla del centre.

    El dimecres, coincidint amb el dia Mundial de l'Alzheimer, es va realitzar un taller de memòria grupal, obert a totes les famílies, per tal de fomentar l'estimulació cognitiva i fer pedagogia de la importància del treball amb memòria i capacitats superiors, per aconseguir un envelliment actiu i saludable. Grans èxits de televisió i cinema van sonar per recordar aquelles series i pel.lícules que han format part de la nostra vida.  A la tarda, es va celebrar un dels actes més esperats: l'elecció de l'Hereu i la Pubilla del centre. Tot i que les votacions, que van ser molt renyides, al final, van sortir escollits el Sr. Manolo Rodriguez i la Sra Mercè Vergés. Un cop encomanats els càrrecs van dir unes paraules d'agraïment al públic. L'acte va acabar amb la menjada del pastís fet al taller de cuina el dia anterior.

   Finalment el dijous, els Gegants de Can Ring, en Ring i la Can, acompanyats dels capgrossos i els Gegants de Besalú, en Tallaferro i la Constança, van visitar Edat3Besalú. Seguits d'una gran comitiva on hi havia gent de totes les edats van arribar a l'entrada de l'edifici on van ser rebuts per l'hereu i la pubilla. En acabar els parlaments ens van oferir una serie de balls amb música popular gegantera. La música de gralla i la gent van omplir el recinte d'alegria i veritable festa major. El diumenge es va acabar el festeig amb un dinar de Festa Major.

Gràcies per l'assistència als actes de Festa Major, us esperem l'any vinent!