TALLER HISTÒRIA DE VIDA

15/01/2019

El Taller Història de Vida és un espai on poder recordar i conèixer més a fons la nostra pròpia trajectòria de vida. A la vegada que es treballa la memòria a llarg termini o remota i la memòria episòdica. 

Es pretén tornar a reviure les vivències de les diferents etapes de de la nostra vida: des del naixement fins avui mateix. I fins hi tot plantejar-nos com serà el demà. 

En aquest taller, compartirem records i existències personals, sempre des del respecte i el positivisme. Es per això, que la cofidencialitat vers els episodis vitals de la resta de participants del grup i les emocions que puguin sorgir al tractar diferents temes és primordial.

Mentre es vagi realitzant el aquest Taller, els participants podran anar escrivint la seva història en un petit quadern que se'ls proporcionarà, un record personal per ells o els seus descendents. 

Des de l'equip de professionals d'Edat 3 Besalú us volem donar la Benvinguda Taller d'història de vida que tindrà una durada aproximada d'un any i esperem que aquest, sigui un lloc on compartir emocions, treballar la memòria i on passar una bona estona plegats