VISITA INTERGENERACIONAL: Nens de Casal i Casalet del Taller de Besalú!

31/07/2018

Els Residents d'Edat 3 Besalú, tornen a rebre una Visita Intergeneracional dels nens del casal i casalet del taller de Besalú durant dos dimarts d'aquest mes de Juliol. 

Aquest mati, s'ha organitzat amb els més petits, els nens dels casalet, un taller de cuina on s'elaboraven galetes de vainilla amb l'ajuda dels residents que han volgut participar i els monitors. S'han realitzat 6 grups de 8 nens i així s'ha pogut agilitzar el taller i els avis han poigut interectruar més amb els nens.

Dimarts passat, els nens més grans, els de casal, varen poder interectuar amb els diferents residents jocs de taula tradicionals i es varen fer diferents grups de 4 i 5 participants.

El més emotiu d'aquestes trobades és que, tant els nenes de casal com els de casalet, han volgut oferir a casa un dels residents d'Edat 3 Besalú, un petit detall, d'elaboració pròpia, per a la bona rebuda i poder-los donar personalment a casa un d'ells. Tambè, a destacar, els nens de casal, varen organitzar un ball amb una de les cançons més conegudes aquest estiu 2018 i el varen dedicar a tots els avis.

Les emocions que es desperten quan ens venen a visitar la mainada, com tot els avis diuen, són inexplicables. Hi ha més d'una persona, que s'emociona i plora quan els nens marxen de casa.

 

Agraïr a la directora i tots els monitors del casal el taller de Besalú per fer possible aquesta Trobada Intergeneracional un any més i esperem poder-la gaudir l'estiu vinent.

 

Us mostrem un seguit de fotografies.