Àpats a domicili

Un àpat calent al migdia per a persones que continuen vivint al seu domicili

àpat a domicili 

El servei d'àpat a domicili el poden utilitzar aquelles persones de més de 60 anys que viuen al domicili de les poblacions de Besalú, Maià de Montcal i Beuda. I que per necessitats mèdiques i/o socials necessiten un àpat complet al dia.

Edat3Besalú compta amb la infrastructura i l'equip de cuina per poder elaborar i portar àpats al domicili. Es preparen els plats amb productes de proximitat i de qualitat, cuinats al moment i amb les garanties dels controls sanitaris, gestió d'al.lergens i supervisió del responsable higenico-sanitari.

 

Avantatges:

  • Cuina al dia: els plats són elaborats cada dia (excepte festius) i servits calents a la taula de l'usuari.
  • Menús adaptats a patologies cròniques i assessorament d'infermeria: tots els menús són elaborats i adaptats per la responsable higenico-sanitaria del centre segons les necessitats de la persona. Menús equilibrats, amb productes de temporada, baixos en greixos i adaptats a patologies com l'hipertensió, diabetis, problemes gàstrics, intol.lerància a la lactosa, etc.
  • Gestió d'al.lergens i intoleràncies: amb l'assessorament del Departament de Sanitat s'ha elaborat un pla de gestió d'al.lergens. Aquest pla comta amb protocols sobre els processos de recepció de matèries, enmagatzematge, cuinat, neteja i desinfecció, registres i controls. Tot plegat per una millor gestió dels àpats, controlant des de la primera matèria fins a l'entrega.
  • Proveïdors de proximitat: treballem amb proveïdors del territori.
  • Plats proposats pels usuaris: els usuaris dels serveis de residència i centre de dia avaluen i proposen per temporada alguns plats a incloure al menú. Els usuaris d'àpats a domicili els avaluen amb un qüestionari des de casa.
  • Preus econòmics

 

 Horari del servei: 12h a 14h de dilluns a divendres excepte festius.

 Registrats amb el num. S08879 dels serveis d'atenció domiciliària del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.